Трансформація ринку праці Китаю в контексті світового тренду урбанізації - Жиленков, Олександр Євгенович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження – на основі аналізу трансформаційних процесів на ринку праці Китаю в умовах глобальної урбанізації визначити основні виклики та перспективи його адаптації до світових соціально-економічних тенденцій економічного розвитку. Об'єктом дослідження виступає ринок праці Китаю в умовах глобальних трансформацій. Предметом дослідження є напрями адаптації ринку праці Китаю до викликів та можливостей, зумовлених світовими урбанізаційними процесами.
Transformation of China's labor market in the context of the global urbanization trend
Науковий керівник: Шуба Олена Артурівна, кандидат географічних наук, доцент кафедри міжнародної економіки та світового господарства
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; ринок праці Китаю; China's labor market; урбанізація; urbanization; політика зайнятості; employment policy; міграційні процеси; migration processes