Польській слід в історії Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна (До Дня Незалежності Польщі) - Байрамова, Каріна Іванівна; Bairamova, Karina (Харків : Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, 2024)
Польський вплив на історію Харкова та Харківського університету відігравав важливу роль у формуванні культурних, освітніх і наукових традицій в Україні. Одним із ключових аспектів цього впливу була участь польських учених і викладачів у навчальному процесі, охоплюючи різноманітні галузі — від гуманітарних і природничих наук до медицини та інших дисциплін. У Харківському університеті навчалися і працювали видатні вчені та громадські діячі польського походження.
На виставці можна побачити документи та фотоматеріали. Видання містять автографи.
Keywords: HUMANITIES and RELIGION; HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; вихованці Харківського університету; поляки у Харкові; вчені-поляки