Всеукраїнський день бібліотек – 30.09.2020 [віртуальна виставка] - Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центральна наукова бібліотека (Харків, 2020)
Шановні бібліотекарі, володарі книжок та книжкових полиць, покровителі каталогів та картотек, періодичних видань та журналів! Колектив Центральної наукової бібліотеки Каразінського університету щиро вітає всіх бібліотекарів України зі святом - Всеукраїнським днем бібліотек, яке щороку відзначається 30 вересня! Вітаємо наших партнерів, наших користувачів, усіх наших друзів. Сьогодні, дійсно: Бібліотека ‒ Всесвіт у зручному форматі. Хай це свято дарує чудовий настрій та теплі слова від всіх, хто вважає бібліотеку джерелом для здобуття знань, усім нам отримувати творчу насолоду від роботи, вирішувати будь-які завдання, що постають перед нами, разом розбудовувати бібліотеки, якими можна буде пишатися! З повагою, Журавльова Ірина Казимирівна, директор Центральної наукової бібліотеки ХНУ імені В.Н. Каразіна.
Святкування з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. У Каразінському університеті відбулося святкування з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Проректор, доцент Антон Пантелеймонов привітав присутніх зі святом, наголосивши: «Бібліотека Каразінського університету унікальна не лише своєю історією чи фондом, який складає понад 3 350 000 екземплярів. Насамперед вона унікальна співробітниками, адже бібліотекар — це не посада чи професія, а поклик душі, серця».
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Всеукраїнський день бібліотек; Центральна наукова бібліотека; Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна