Олександр Опанасович Потебня. Загальна характеристика : (Промова на урочистих зборах Харківського ІНО в 32 роковини смерти Потебні) - Багалій, Д. (Харків : В–во «Червоний Шлях» . Друкарня-літографія Книгоспілки, Нетеченська набер., № 14., 1924)
Промова на урочистих зборах Харківського ІНО в 32 роковини смерти Потебні.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Потебня Олександр Опанасович; Біографія Потебні, його доба і соціальне оточення; Матеріяли до характеристики О.О. Потебні; Потебня, яко лектор; Оцінка наукової діяльності О.О. Потебні; история Харьковского университета; Харьковский университет; Kharkov University; the history of Kharkov University; история образования