Базова вартість земель м. Кобеляки (Полтавської області) та її практичне використання - Байкова, Л.М. (My University, 2011)
В статье приведена нормативная денежная оценка земель г. Кобеляки Полтавской области. Предложены некоторые изменения в систему денежной оценки земель в населенных пунктах.
Keywords: грошова оцінка; нормативи витрат; базова вартість