Проблеми правового регулювання встановлення випробування працівників при прийнятті на роботу - Коваленко, О.В. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Коваленко Олена Вячеславівна – студентка 4 курсу юридичного факультету Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна
Keywords: трудові відносини; випробування; трудовий договір; відповідність працівника; кваліфікація