Програмування : методичні рекомендації до практичних занять для студентів спеціальностей 113 «Прикладна математика», 142 «Енергетичне машинобудування», 143 «Атомна енергетика», 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» [Електронне видання] - Коробов, Валерій Іванович; Ромашов, Юрій Володимирович; Стєпанова, Катерина Вадимівна; Бебія, Максим Отарійович; Korobov, Valery Ivanovich; Romashov, Yurii Volodymyrovych; Stepanova, Kateryna Vadimovna; Bebia, Maksym Otariyovych (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023)
Методичні вказівки підготовлені щодо вивчення теми «Загальні поняття, зв’язані із програмуванням» відповідно до основних положень програм з навчальної дисципліни «Програмування». Обговорюються створення простішої програми, виведення та введення даних системними пристроями, а також можливості управління порядком виконання інструкцій. Методичні вказівки призначені для студентів різних курсів та рівнів вищої освіти спеціальностей 113 «Прикладна математика», 142 «Енергетичне машинобудування», 143 «Атомна енергетика», 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

Methodological guidelines are prepared for the study of the topic "General concepts related to programming" in accordance with the main provisions of programs in the educational discipline "Programming". The creation of a simpler program, the output and input of data by system devices, as well as the possibility of controlling the order of execution of instructions are discussed. Methodological guidelines are intended for students of various courses and levels of higher education in specialties 113 "Applied mathematics", 142 "Energy engineering", 143 "Nuclear energy", 151 "Automation and computer-integrated technologies".
Programming: methodological recommendations for practical classes for students of specialties 113 "Applied mathematics", 142 "Energy engineering", 143 "Atomic energy", 151 "Automation and computer-integrated technologies" [Electronic edition]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі.
Keywords: Research Subject Categories::MATHEMATICS; Research Subject Categories::TECHNOLOGY; створення простішої програми для розрахунку; виведення та введення даних системними пристроями; Керування порядком виконання інструкцій програми; розширені можливості; теоретичні відомості; завдання; приклади; контрольні запитання