Організація діяльності державної виконавчої служби на районному рівні - Бондаренко, Вікторія Олександрівна; Bondarenko, Viktoriia Oleksandrivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У роботі досліджено теоретичні та практичні аспекти організації державного управління на районному рівні. Розглянуто місце державного управління в системі публічного управління та особливості організації його діяльності на районному рівні. Проаналізовано сучасний стан діяльності державної виконавчої служби, зокрема діяльність Ковпаківського відділу Державної виконавчої служби у м. Суми Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Визначено проблеми та перспективи вдосконалення організації діяльності державної виконавчої служби в Україні, зокрема запровадження інституту приватних виконавців та адаптацію міжнародного досвіду у сфері виконавчого провадження. Робота містить рекомендації щодо підвищення ефективності державного управління на районному рівні та покращення організаційних і процедурних аспектів діяльності державних виконавчих органів.
Organization of the activities of the state executive service at the district level
Науковий керівник: Куц Юрій Олексійович, доктор наук з державного управління, професор кафедри публічного управління та державної служби
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; державна виконавча служба; організація діяльності; приватні виконавці; публічне управління; ЗПУА-23