Підвищення ефективності управління організаційною культурою організації - Казанцева, Аліна Євгенівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Системи менеджменту великих підприємств вимагають грамотного керівництва на всіх ієрархічних рівнях, при цьому важливе значення відводиться управлінню людськими ресурсами, оскільки від них безпосередньо залежить успіх і прибутковість підприємства у цілому. Одним із ключових елементів, що впливають на ефективність управління персоналом, є організаційна культура підприємства. Метою дослідження є розробка пропозицій щодо вдосконалення управління організаційною культурою підприємства на основі застосування функціонально-орієнтованого підходу. Об'єкт дослідження – організаційна культура підприємства. Предмет дослідження – модель, методи управління організаційною культурою АТ «Укрпошта».
Improving the effectiveness of managing the organization's organizational culture
Керівник наукової роботи: Дорошенко Ганна Олександрівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; організаційна культура; organizational culture; управління організаційною культурою підприємства; managing the organizational culture of the enterprise; менеджмент організацій; organizational management; управління персоналом; менеджмент персоналу; personnel management