Органічна хімія: Лабораторний практикум для студентів біологічного факультету - Шкумат, А.П. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2007)
навчальний посібник для студентів-біологів
Keywords: лабораторний практикум; органічна хімія