Роль громадянського суспільства у забезпеченні національної безпеки в Україні - Агапов, Олексій Олександрович; Ahapov, Oleksii Oleksandrovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою роботи є комплексне науково-теоретичне обґрунтування ролі громадянського суспільства як суб’єкта забезпечення національної безпеки в Україні.
The role of civil society in ensuring national security in Ukraine
Науковий керівник роботи: Васильковський Олександр Тимофійович, доктор філософії публічного управління та адміністрування, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; національна безпека; громадянське суспільство