Вісник Харківського університету. № 419. Серія Психологія - Харківський університет (Харків : Харківський державний університет, 1998)
У віснику подано результати теоретичних та експериментальних розробок проблем фундаментальної та прикладної психології. Розглянуті проблеми особистості, когнітивної сфери, деякі питання педагогічної, медичної психології, особливості поведінки, що не відповідає нормі. В вестнике представлены результаты теоретических и экспериментальных разработок проблем фундаментальной и прикладной психологии. Рассмотрены проблемы личности, когнитивной сферы, некоторые вопросы педагогической, медицинской психологии, особенности отклоняющегося поведения.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Psychology; Харьковский университет; Харківський державний університет; психология познавательных процессов; психология личности; психология деятельности; психология обучения; память; психология памяти; психология; психологія пам’яті; психологія навчання; кафедра психології Харківського університету; історія психологічної науки на Україні; кафедра психологии ХГУ; медична психологія; особливості поведінки; Kharkov University