Аналіз системи мотивації персоналу на підприємстві - Кайда, Анастасія Вікторівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є – аналіз теоретичних та практичних основ системи мотивації персоналу на підприємстві, а також розробка рекомендацій з вдосконалення системи мотивації на підприємстві. Для досягнення поставленої мети поставлено та вирішено такі завдання: уточнити сутність системи мотивації персоналу на підприємстві; узагальнити методи мотивації персоналу на підприємстві; узагальнити підходи до аналізу системи мотивації персоналу на підприємстві; визначити структуру персоналу підприємства ТОВ «Mobile Trend» та його рух; визначити переваги та недоліки системи мотивації персоналу підприємства ТОВ «Mobile Trend»; здійснити оцінку задоволеності працівників системою мотивації на підприємстві ТОВ «Mobile Trend»; запропонувати рекомендації щодо вдосконалення системи мотивації на підприємстві ТОВ «Mobile Trend». Об’єктом дослідження є процес аналізу системи мотивації на підприємстві. Предметом дослідження є теоретичні, методичні та прикладні аспекти аналізу системи мотивації на підприємстві ТОВ «Mobile Trend».
Analysis of the Personnel Motivation System at the Enterprise
Керівник роботи: Світлана Анатоліївна Пустовгар, кандидат економічних наук, доцент кафедри управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; мотивація персоналу; staff motivation; персонал підприємства; enterprise staff; продуктивність; productivity