Ділове спілкування та презентаційні навички : методичні рекомендації до практичних занять для здобувачів вищої освіти денної форми навчання галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» - Бабічев, Анатолій Валерійович; Фрідман, Олена Анатоліївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
За програмою навчальної дисципліни методичні рекомендації містять перелік лекційних тем, інструктивно-методичні матеріали до проведення семінарських занять, критерії оцінювання проміжного та підсумкового контролю, схему нарахування балів, шкалу оцінювання, рекомендовану літературу. Методичне видання розраховано на здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент».
Навчальне видання
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; ділове спілкування; презентаційні навички; особливості та види комунікації; вербальні та невербальні комунікації; структура ділового спілкування; особистість в діловому спілкуванні; психологічна структура особистості; практика ділового спілкування; ділові переговори; планування, підготовка та проведення презентації; етика ділового спілкування