Актуальні проблеми сучасної медицини. Випуск 2 - Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2018)
Журнал містить статті, присвячені актуальним проблемам сучасної медицини. Затверджено до друку рішенням Вченої ради ХНУ імені В. Н. Каразіна (протокол № 13 від 17 грудня 2018р).
Actual problems of modern medicine. Issue 2
The Journal contains articles devoted to the actual problems of modern medicine. Approved for publication by the Academic Council of V. N. Karazin KhNU (protocol № 13 from 17.12 2018).
Keywords: Research Subject Categories::MEDICINE; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education