Польська драматургія на сцені Харківського драматичного театру імені Т.Г. Шевченка - Полякова, Ю.Ю. (Харків : Майдан, 2015)
Польський альманах ; вип. VII.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; польська драматургія; драматургія; Харківський драматичний театр імені Т.Г. Шевченка; історія театру