Improvement of Management of the Assortment Policy of the Company (on the Example of Xiaomi Technology) - Zeng, Jian (Kharkiv : V. N. Karazin Kharkiv National University, 2024)
This master's thesis explores the theoretical and methodological foundations of enterprise product (assortment) policy management in the context of rapid technological development and digital transformation. It emphasizes the importance of building a competitive product portfolio under the influence of Industry 4.0 and the transition to Industry 5.0. The study analyzes the marketing activities of Xiaomi Technology, its strategic position, and its approach to product assortment management. Key issues in product policy are identified, and improvement directions are proposed. Practical recommendations are developed to enhance innovative and competitive product policy formation.

У магістерській роботі досліджено теоретичні та методологічні засади управління товарною (продуктовою) політикою підприємства в умовах стрімкого розвитку технологій та цифровізації економіки. Обґрунтовано значення формування конкурентоспроможного асортименту продукції з урахуванням інноваційних змін, зокрема впливу Індустрії 4.0 та переходу до Індустрії 5.0. Проаналізовано маркетингову діяльність компанії Xiaomi Technology, її стратегічне становище та підходи до управління продуктовим портфелем. Визначено основні проблеми асортиментної політики та запропоновано шляхи її вдосконалення. Розроблено рекомендації щодо формування інноваційної та конкурентної продуктової політики компанії.
Вдосконалення управління асортиментною політикою компанії (на прикладі Xiaomi Technology)
Керівник роботи: Дячек Ольга Юріївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут "Каразинська школа бізнесу"
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; company's assortment policy; асортиментна політика компанії; management; менеджмент; marketing; маркетинг