Шляхи впровадження електронного урядування в Україні - Юрченко, Єлизавета Олексіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою даного дослідження є аналіз теоретичних основ електронного урядування та визначення приоритетних напрямків його подальшого впровадження в умовах реформування публічного управління в Україні. Об’єктом дослідження є електронне урядування як інструмент формування відкритої та прозорої влади в сучасному демократичному суспільстві. Предметом дослідження є процес трансформації публічно-управлінської діяльності за допомогою інформаційно-телекомунікаційних технологій.
Ways to implement e-government in Ukraine
Керівник кваліфікаційної роботи: Жадан Олександр Васильович, доктор наук з державного управління, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; електронне урядування в Україні; e-government in Ukraine; цифрові технології; digital technology; інформаційне суспільство; information society; владні структури; power structures