Забезпечення соціального захисту населення на рівні громад - Красніков, Даніїл Денисович; Krasnikov, Daniil Denysovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У роботі досліджено організацію та функціонування системи соціального захисту на рівні територіальних громад. Розкрито поняття соціального захисту, його структуру та функції, а також концептуальні засади розвитку соціальної сфери громад. Проаналізовано особливості забезпечення соціального захисту населення, реалізацію механізмів захисту та організаційні складові системи. Запропоновано напрями вдосконалення соціальної політики на рівні громад, зокрема через законодавче регулювання та рекомендації щодо зміцнення соціальної політики.
Provision of social protection of the population at the community level
Науковий керівник: Куц Юрій Олексійович, доктор наук з державного управління, професор кафедри публічного управління та державної служби
Keywords: ЗПУА-2-232; територіальна громада; організація соціального захисту; громадський розвиток; функціональні механізми