Навчання дисципліни «Основи медсестринства» майбутніх фахівців спеціальності «Сестринська справа» засобами інноваційних технологій (на прикладі Харківського обласного медичного фахового коледжу) - Василенко, Віта Олексіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета дослідження: теоретично обґрунтувати, розробити та експериментально перевірити інноваційні технології навчання дисципліни «Основи медсестринства».

The aim of the study: theoretically substantiate, develop and experimentally test innovative technologies for teaching the discipline "Fundamentals of nursing".
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; інноваційні технології; кейс-метод; рольова гра; навчальний процес; дисципліна; допоміжні засоби пересування; innovative technologies; case method; role-playing game; educational process; discipline; additional means of retraining