Іншомовні вкраплення у поетичній мові Миколи Зерова - Кудряшова, М.В. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2007)
Статья посвящена роли иноязычных вкраплений в поэтической речи М. Зерова. This article is devoted to the role of foreign interspersion in the poetical speech of the M. Zerov.
Keywords: Зеров; художнє слововживання; епіграфування; іншомовні вкраплення; грецизми