Управління збутовою діяльністю підприємства - Гаплевський, Денис Андрійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Уповільнення темпів зростання і структурний дисбаланс в економіці стали невід’ємною характеристикою розвитку більшості країн світу і посприяли активному інтересу до теоретичних основ управління збутовою діяльністю компаній, покликаних пояснити значення і характер впливу на ринки збуту глобалізаційних аспектів та забезпечення умов для стабільного й динамічного розвитку компанії. Метою випускної роботи є визначення напрямків задля підвищення збутової діяльності в організації. Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є процес управління задля підвищення ефективності збутової діяльності ТД «ЄВРОТРУБПЛАСТ». Предметом випускної роботи є управління ефективністю збутової діяльності в організації.
Management of the company's sales activities
Керівник наукової роботи: Бабич Світлана Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; менеджмент організацій; management of organizations; збутова діяльність підприємства; marketing activities of the enterprise; конкуренція; competition; збут продукції; sales of products