Особливості функціонування логістичної інфраструктури України в умовах воєнних дій - Гевко, Ольга Ярославівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є виявлення особливостей функціонування логістичної інфраструктури України в умовах воєнних дій та визначення переліку пріоритетних напрямків розвитку логістичної інфраструктури України.
Керівник : Шолом Аліна Сергіївна, кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; логістична інфраструктура; логістична інфраструктура України в умовах воєнних дій