Публічно-громадське партнерство: механізми залучення громад до процесів післявоєнної відбудови на прикладі Харківської області - Легенький, Вячеслав Вікторович; Lehenkyi, Viacheslav Viktorovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою роботи є комплексний аналіз механізмів публічно-громадського партнерства у відбудові Харківської області в умовах війни та розробка науково обґрунтованих практичних рекомендацій щодо їх стратегічного вдосконалення.
Public-civil partnership: mechanisms for involving communities in post-war reconstruction processes using the example of the Kharkiv region
Науковий керівник роботи: Величко Лариса Юріївна, доктор юридичних наук, професор кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; публічно-громадське партнерство; механізми залучення громад; післявоєнна відбудова