Законодавчі обмеження майнових авторських прав - Пономарьов, Б.Ю. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Пономарьов Богдан Юрійович – студент-спеціаліст юридичного факультету Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна
Keywords: авторське право; обмеження майнових авторських прав