Світове атомобілебудування: сучасні тенденції та перспективи розвитку - Хитров, Кирилл Володимирович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Актуальність обраної теми обумовлена швидкими темпами трансформації галузі, які визначають майбутній вектор розвитку транспортної індустрії. Мета дослідження – на основі аналізу методологічних та інституційних засад дослідження теми, даних офіційної міжнародної статистики та експертних публікацій визначити сучасні тенденції та перспективи розвитку світового автомобілебудування. Об'єктом дослідження є розвиток автомобілебудування у світі. Предметом дослідження є сучасні тенденції та перспективи розвитку автомобілебудівної галузі.
World nuclear power industry: current trends and development prospects
Науковий керівник: Кім Тетяна, кандидат економічних наук, доцент кафедри міжнародної економіки та світового господарства
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; світове автомобілебудування; global automotive industry; електромобілі; electric cars; автономний транспорт; autonomous transport; автомобільна промисловість; automotive industry