Вплив блокчейн-технологій на ефективність управління бізнеспроцесами в організації - Журавльов, Андрій Сергійович; Zhuravlov, A. S. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Проаналізувати концептуальні основи теорії управління бізнес-процесами, включаючи визначення, елементи та класифікацію бізнес-процесів. Вивчити сучасні методи підвищення ефективності бізнес-процесів (BPM, BPR, Lean, TQM тощо). Оцінити вплив, технічні характеристики, переваги та обмеження технологій блокчейн в управлінні бізнес-процесами. Надати огляд ТОВ «Темп», включаючи його структуру, діяльність та систему управління. Визначити ризики, бар'єри та передумови для успішного впровадження блокчейн. Оцінити потенційний вплив технологій блокчейн на ефективність бізнеспроцесів у ТОВ «Темп» та запропонувати практичні рекомендації.

To analyze the conceptual foundations of business process management theory, including definitions, elements, and classification of business processes. To study modern methods of improving business process efficiency (BPM, BPR, Lean, TQM, etc.). To assess the impact, technical characteristics, advantages, and limitations of blockchain technologies in business process management. To provide an overview of LLC “Temp”, including its structure, activities, and management system. To identify risks, barriers, and prerequisites for successful blockchain implementation. To evaluate the potential impact of blockchain technologies on the efficiency of business processes at LLC “Temp” and to propose practical recommendations
The Impact of Blockchain Technologies on the Efficiency of Business
Керівник: Беренда Сергій Васильович, кандидат економічних наук, доцент кафедри управління та адміністрування.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; маркетингова діяльність; стратегія; планування; ефективність; marketing activities; strategy; planning; efficiency