Управління маркетинговими стратегіями підприємств роздрібної торгівлі - Степаненко, Іван Павлович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження - розробка рекомендацій щодо підвищення ефективності маркетингової стратегії підприємства з використанням ІМК як управлінської інновації. Об’єктом дослідження є система управління інтегрованими маркетинговими комунікаціями на підприємствах роздрібної торгівлі. Предметом дослідження виступає процес побудови системи управління ІМК, обґрунтування підходів до комунікативних стратегій і мотиваційних механізмів персоналу.
Керівник наукової роботи: Дорошенко Ганна Олександрівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; маркетингова стратегія; marketing strategy; менеджмент організацій; management of organizations; ТОВ «АТБ-маркет»; LLC "ATB-market"; retail trade; роздрібна торгівля