Формування комунікативної діяльності дошкільнят із порушеннями слуху - Копиця, Наталія Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження: розробити, впровадити та перевірити ефективність корекційної програми формування комунікативної діяльності у дітей дошкільного віку з порушеннями слуху шляхом використання театралізованих ігор.

The purpose of the study: to develop, test and determine the effectiveness of a corrective program for the formation of communicative activity in preschool children with hearing impairments through the use of theatrical games.
Керівник роботи : Васильєва Марина Петрівна, д.пед.н., професор
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; комунікативна діяльність; дошкільний вік; порушення слуху; діти з особливими освітніми потребами; корекційно-розвивальне навчання; невербальні засоби комунікації; мовленнєвий розвиток; спеціальна педагогіка; communicative activity; preschool age; hearing impairment; children with special educational needs; corrective and developmental training; non-verbal means of communication; speech development; special pedagogy