Метод діагностики стану локальної комп’ютерної мережі - Подплєтній, Євгеній Олександрович; Podplietnii, Ye. O. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є аналіз методів діагностики локальної комп’ютерної мережі та розробка власної локальної комп’ютерної мережі для знаходження способів покращення надійності та якості роботи локальної комп’ютерної мережі.

The aim of this qualification work is to analyze methods for diagnosing a local computer network and develop a local computer network to identify ways to improve the reliability and performance quality of the network.
Керівник: Стрілець Вікторія Євгенівна, кандидат технічних наук, доцент кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; модель; локальна комп’ютерна мережа; стан мережі; діагностика; стан; маршрутизатор; комутатор; model; local computer network; network state; diagnostics; state; router; switch