Слобода Липці та Липецька волость Харківського повіту на шпальтах газети «Южный Край» (1880–1919 рр.) : збірник матеріалів - Домановський, Андрій Миколайович; Домановська, Марина Євгенівна (Харків : Майдан, 2019)
Збірка містить матеріали про слободу Липці (нині село Харківського р-ну Харківської обл.) та Липецьку волость Харківського повіту (уїзду) Харківської губернії на шпальтах газети «Южный Край», що видавалась у Харкові впродовж 1880–1919 рр. У збірці наведено бібліографічний покажчик публікацій з короткими анотаціями, здійснено передрук кількох десятків найцікавіших публікацій, а також укладено тематичний, географічний та іменний індекси до оприлюднених матеріалів. Видання може бути корисним науковцям (історикам та краєзнавцям), а також усім, хто цікавиться історією Слобідської України, Харківщини та, зокрема, с. Липці.
Keywords: Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна; кафедра українознавства; слобода Липці (нині село Харківського р-ну Харківської обл.); Липецька волость Харківського повіту (уїзду) Харківської губернії; Харківський уїзд; Харківська губернія; газета «Южный Край»; бібліографічний покажчик публікацій; історія Слобідської України; Слобідська Україна; Харків; 1880–1919 рр.; Харківщина