Політична спадщина С. Стамболова у політичній культурі Болгарії 1895 - 1920 рр. - Миколенко, Д.В. (Oxford University Press, 2015)
Стаття присвячена вивченню впливу діяльності видатного болгарського політика С. Стамболова на процеси, пов’язані із політичною культурою у Болгарії 1895–1920 рр. До спадщини цієї постаті автор відносить сукупність соціально-психологічних настанов, цінностей, зразків поведінки населення, які визначали специфіку взаємовідносин між владою і суспільством.
Keywords: Стамболов С.; політична спадщина; політична культура