Стратегічний розвиток комунікаційної системи підприємства - Філіпенко, Дар’я Вадимівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Актуальність теми розвитку комунікаційної системи підприємства визначається декількома причинами: необхідністю систематизації проявів комунікаційної компоненти як стратегічного фактору розвитку підприємства; необхідністю вибору стратегії розвитку комунікацій підприємствами; потребою інтегрованого підходу до розвитку комунікацій підприємства. Мета кваліфікаційної роботи бакалавра полягає у розробці рекомендацій щодо удосконалення комунікаційної системи виробничого підприємства на основі аналізу наявного інструментарію діагностики, стимулювання та розвитку каналів комунікації. Об'єктом дослідження є виробничі підприємства, що працюють в умовах зростання нестабільності та непередбачуваності зовнішнього середовища. Предмет дослідження – інтегральна комунікаційна система виробничого підприємства.
Керівник кваліфікаційної роботи: Дорошенко Ганна Олександрівна, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; організаційні комунікації; ДП «Національні інформаційні системи»; комунікативна стратегія підприємства