Фразові дієслова у системі навчання англійської мови - Скрипнік, І.Ю.; Шамаєва, Ю.Ю. (ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2016)
У тезах йдеться про чинники, які ускладнюють вивчення фразових дієслів, розглядаються різні типи групування даних дієслів, їх недоліки та переваги.
Keywords: фразові дієслова; англійська мова; комунікативна компетенція