Исследование итогов развития кадрового менеджмента за период рыночной трансформации - Кузьменко, Д. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2012)
В статье исследовано развитие кадрового менеджмента в условиях рыночной трансформации экономики. Определены основные тенденции управления персоналом и подчеркнута роль человеческого капитала как ключевого ресурса предприятия.

У статті досліджено розвиток кадрового менеджменту в умовах ринкової трансформації економіки. Визначено основні тенденції управління персоналом та підкреслено зростаючу роль людського капіталу як ключового ресурсу підприємства.
Дослідження результатів розвитку кадрового менеджменту за період ринкової трансформації
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; кадровый менеджмент; управление персоналом; человеческий капитал; рыночная трансформация; стратегическое управление; кадровий менеджмент; управління персоналом; людський капітал; ринкова трансформація; стратегічне управління