Географія світового господарства. Методичні вказівки для самостійної роботи студентів - Кандиба, Ю.І. (My University, 2010)
Методичні вказівки розроблено до програми курсу «Географія світового господарства» як одного з важливих у циклі дисциплін професійної і практичної підготовки фахівців у галузі соціально-економічної географії. Мета вказівок – надати методичну допомогу студентам та розвивати навички самостійної роботи при вивченні курсу «Географія світового господарства». Методичні вказівки розраховані на студентів денного і заочного відділень геолого-географічного факультету, які навчаються за спеціальністю «Економічна і соціальна географія». Вказівки містять загальні відомості про курс, тематичний план (структуру) курсу, навчальну програму з вимогами до знань та вмінь студентів, рекомендова-ну літературу, теми і плани практичних занять, питання для контрольних робіт, типові питання тестового контролю, контрольні запитання для самоперевірки, си-стему оцінювання навчальних досягнень студентів.
Keywords: світове господарство; глобалізація