Електоральний вимір мілітаризації суспільства - Гончаров, Данило Володимирович; Honcharov, D. V. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена аналізу впливу мілітаризації на виборчі процеси в умовах збройного конфлікту.

This bachelor’s qualification paper explores the impact of militarization on electoral processes under conditions of armed conflict.
Electoral Dimension of Societal Militarization
Керівник роботи : Авксентьєв Антон Олександрович – кандидат політичних наук, старший викладач кафедри політології
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; мілітаризація; вибори; Україна; Ізраїль; США; ветерани у політиці; політична риторика; конфлікт; мілітаризм; militarization; elections; Ukraine; Israel; USA; veterans in politics; political rhetoric; conflict; militarism