Обґрунтування бізнес-плану відкриття SPA готелю - Порозова, Ганна Миколаївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Робота присвячена дослідженню сутності та особливостей обґрунтування бізнес-плану відкриття SPA-готелю в місті Яремче. Досліджено теоретико методичні аспекти сутності та особливості обґрунтування бізнес-плану відкриття готелів, що пропонують SPA-послуги. Проаналізовано умови відкриття SPA готелю в місті Яремче, досліджено конкурентне середовище. Розроблено бізнес план готелю «Гранд SPA», а саме: розроблено концепцію закладу, бізнес-модель Canvas, визначено основні планові показники готелю та оцінено ризики відкриття закладу та його ефективність.

The work is devoted to the study of the essence and features of substantiation of the business plan for opening a SPA-hotel in Yaremche. The theoretical and methodological aspects of the essence and features of substantiation of the business plan for opening hotels offering SPA-services are investigated. The conditions for opening a SPA-hotel in Yaremche are analyzed, the competitive environment is investigated. The business plan of the Grand SPA hotel was developed, namely: the concept of the establishment, the Canvas business model were developed, the main planned indicators of the hotel were determined and the risks of opening an establishment and its effectiveness were assessed.
Керівник: Походенко Борис Олексійович, кафедра міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи (кафедра готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій)
Keywords: SOCIAL SCIENCES; бізнес-план; обґрунтування; SPA-готель; SPA-послуги; аналіз ринку; конкуренти; ефективність; business plan; justification; SPA-hotel; SPA-services; market analysis; competitors; efficiency