Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку бізнесу, фінансово-кредитних та облікових систем : збірник тез доповідей I Міжнародної науково-практичної конференції (Україна, м. Харків, 26 травня 2021 року) - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2021)
У збірнику представлені тези доповідей учасників I Міжнародної науково-практичної конференції на загальну тему «Сучасний стан, проблем та перспективи розвитку бізнесу, фінансово-кредитних та облікових систем». Для науковців, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів.

The collection presents abstracts of the participants of the I International Scientific and Practical Conference on the general topic «Current state, problems and prospects of business development, financial, credit and accounting systems.» For scientists, post-graduate students and students of higher educational institutions. Materials are submitted in the author’s edition.
Current state, problems and prospects of business development, financial, credit and accounting systems: a collection of abstracts of the I International Scientific and Practical Conference (Kharkiv, May 26, 2021)
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; «епоха нової нормальності»; data mining в hr-аналітиці; банківські ризики; безготівкові розрахунки; бухгалтерська професійна діяльність; social media marketing; аналіз підприємницької діяльності; бухгалтерський аутсорсинг; бухгалтерський облік підприємницької діяльності; бюджетний менеджмент; бюджетні установи; взаємозв’язок державного бюджету та фіскальної політики; відновлення світової економіки; громадянська компетентність фінансової еліти; глобалізація; віртуальна валюта; внутрішній аудит на підприємстві; економічна стабільність держави; дебіторська заборгованість підприємства; діяльність банків Украіни в постковідних умовах; економічна безпека підприємства; економічна свобода; життєвий цикл підприємства; економічні цикли підприємства; електронна взаємодія в умовах глобальних викликів; ефективне управління персоналом; європейський досвід банківського регулювання; іноземні інвестиції в сфері національної безпеки; іноземний капітал в банках України; індикатори інтелектуалізації суб’єктів бізнесу; інвестиційна діяльність сільськогосподарських підприємств; зростання складності бізнесу; інформаційні технології у рекламі в соціальних мережах; інформаційні технологїй в фінансово-кредитній сфері; інформаційна інфраструктура організацій; інтелектуалізація промислових підприємств; інтелектуалізація машинобудівних підприємств; конкурентоспроможність банку; комунікативна компетентність; комп’ютерна програма «1C бухгалтерія»; іншуртех (Insurance Technology) в особистому страхуванні; інформаційно-аналітичного забезпечення обліку основних засобів; корпоративні освітні процеси; корпоративна соціальна відповідальність; корпоративна культура; контроль підприємницької діяльності; консолідаційні процеси банківському секторі; кредитно-інвестиційна діяльність банків України; кредитно-емісійної моделі інвестування бізнесу; корпорація «Бісквіт-Шоколад»; кредитна політика комерційного банку; кредитні ризики; маркетингова діяльність підприємства; малий бізнес; лідерство; кредитування аграрного сектору; кругообіг власного капіталу підприємства; накопичувальне обов’язкове пенсійне страхування в Україні; надійність комерційних банків; менеджмент банківських установ; монетарна політика Національного Банку України; менеджмент бізнес-процесів підприємства; оцінка фінансової стійкості підприємства за коефіцієнтним методом; облік на підприємствах авіаційної промисловості; нестабільна глобальна екосистема; оподаткування підприємницької діяльності; організаційні зміни на підприємстві в умовах пандемії; податкова система України; податкова модель taxkin; податкова знижка; план дій BEPS (Base Erosion and Profit Shifting); пандемія; податок на доходи фізичних осі; податкове навантаження; податкове регулювання підприємницької діяльності; податковий контроль під час пандемії COVID-19; податкові ризики; ризик-менеджмент банківської діяльності; правова регламентація; професійний менеджмент; реєстри бухгалтерського обліку; ризики у зовнішньоекономічній діяльності; розслідування злочинів в галузі оподаткування; ризик-менеджмент в кредитних установах; розвиток аграрного сектора економіки; розвиток економіки України; розрахунки фермерських господарств з дебіторами; стратегія інноваційного розвитку підприємства; стратегічне управління; стиль підприємства; співпраця України та групи організацій Світового Банку; середній бізнес; турбулентність економіки; сучасний фахівець-менеджер; сучасні фінансові інститути; сучасні фінансові інструменти; транснаціоналізація міжнародного бінесу; фінансова спроможність територіальних громад