Германістика у ХХІ столітті: когнітивна, соціо- та прагмалінгвістика - Малая, О.Ю. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2010)
10 квітня 2010 року у Харківському національному університеті ім. В.Н. Каразіна відбулася перша наукова конференція германістів “Германісти ка у ХХІ столітті: когнітивна, соціо- та прагмалінгвістика”, проведена за ініціативою кафедри німецької філології та перекладу факультету іноземних мов.
Keywords: германістика; германістика у ХХІ столітті; наукова конференція; Харкiвський нацiональний унiверситет