Удосконалення цінової стратегії у торговельному підприємництві - Замірець, Аліна Олегівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні питання формування цінової стратегії підприємства та особливості її застосування в сучасних умовах. Проаналізовано діяльність ТОВ «ТДС Укрспецтехніка», зокрема фінансові показники, конкурентне середовище та систему ціноутворення. Здійснено оцінку конкурентних позицій підприємства та сформовано SWOT-аналіз. Надано практичні рекомендації щодо вдосконалення цінової політики та підвищення конкурентоспроможності підприємства.
Керівник: Тимохова Галина Борисівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; цінова стратегія; ціноутворення; конкурентоспроможність; сервісне обслуговування; аналіз діяльності; цінова політика