Формування менеджерської компетентності у майбутніх фахівців з адміністративної діяльності при вивченні дисципліни «Державне та регіональне управління» (на прикладі ННІ «УІПА» Каразінського університету) - Олійник, Олександр Ігорович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета роботи полягає у теоретичному обґрунтуванні, розробці й частковій експериментальній перевірці методики формування менеджерської компетентності у майбутніх фахівців з адміністративної діяльності при вивченні дисципліни «Державне та регіональне управління» в ННІ «УІПА» Каразінського університету.

The purpose of the work consists in theoretical substantiation, development and partial experimental verification of the methodology of forming managerial competence of future specialists in administrative activity in the study of the discipline "State and Regional Administration" at UIPA.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; менеджерська компетентність; модель; методика; інноваційні технології; майбутні фахівці з адміністративної діяльності; managerial competence; model; methodology; innovative technologies; future engineers-teachers