Державна політика у сфері фізичної культури і спорту в умовах воєнного стану - Медянік, Федір Валерійович; Medianik, Fedir (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Магістерська робота присвячена аналізу державної політики у сфері фізичної культури та спорту в Україні. Перший розділ висвітлює теоретичні основи державного управління у сфері фізичної культури та спорту, включаючи ключові напрями та міжнародний досвід реалізації відповідної політики. У другому розділі розглядається нормативно-правове регулювання фізичної культури і спорту в Україні, зокрема особливості правового забезпечення у воєнний період. Третій розділ аналізує інноваційні ініціативи в галузі фізичної культури та спорту, зокрема впровадження цифрових технологій та розробку національного додатку для підтримки фізичної активності населення. Документ завершується висновками щодо ефективності державної політики у сфері фізичної культури та спорту, а також пропозиціями щодо її вдосконалення в сучасних умовах.
State policy in the field of physical culture and sports under martial law
Керівник роботи: Котуков Олександр Анатолійович, кандидат соціологічних наук, доцент кафедри публічної політики
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science::Peace and development research; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Social work::Sports research; державна політика; фізична культура; спорт; інформаційні технології