Виробнича практика: програма та методичні рекомендації для студентів 5 курсу спеціальності 8.03020301 – «Міжнародні економічні відносини» (рівень вищої освіти – магістр) - Григорова-Беренда, Л.І. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2016)
Видання розкриває мету та зміст виробничої практики, містить методичні рекомендації для студентів з питань проходження практики, оформлення звітної документації, у виданні висвітлюються різноманітні аспекти проведення виробничої практики магістрів.
Видання призначене для студентів 5 курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини».
Keywords: Виробнична практика; Звіт з практики; Щоденник практики; Організація практики; База практики; Ефективність зовнішньоторговельних операцій; Виявлення неефективних бізнес‐процесів; Структура звіту