Гапоненко, Ганна Ігорівна2021-11-292021-11-292021Управління інноваціями в готельно-ресторанному бізнесі : методичні рекомендації до вивчення дисципліни (для студентів спеціальності 242 «Туризм») / укл. Г.І. Гапоненко. – Харків : ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2021. – 52 с.https://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/16942Видання містить програму навчальної дисципліни, методичні матеріали до практичних занять, організаційно-методичні рекомендації до самостійної роботи студентів та проведення контролю знань, методичні рекомендації до написання контрольних робіт, теоретичні питання для підготовки до підсумкового контролю. Методичні рекомендації розроблені для студентів спеціальності 242 «Туризм».ukінноваціїуправління інноваціямиготельно-ресторанний бізнесдержавне регулювання інноваційної діяльностіінноваційні форми обслуговуванняінноваційні формати закладівінформаційні інноваційні технологіївпровадження інноваційних технологійУправління інноваціями в готельно-ресторанному бізнесі : методичні рекомендації до вивчення дисципліни (для студентів спеціальності 242 «Туризм»)Book