Особливості академічного дискурсу в англійській та українській мовах (на базі контексту веб-сайтів ВНЗ України та англомовних країн) - Варенко, Т.К. (Видавництво Національного університету «Острозька академія», 2013)
У статті висвітлюються особливості академічного дискурсу в англійській та українській мовах у контексті необхідності забезпечення єдності академічної термінології та стандартизації представлення контенту в англомовних версіях веб-сайтів вищих навчальних закладів України.
Keywords: академічний дискурс; англомовний академічний дискурс; веб-сайти вищих навчальних закладів; україномовний академічний дискурс