Ще раз про кохання, або навіщо сучасному читачу бібліотека? Бібліотечні діалоги - Журавльова, І.К.; Журавлева, И.К.; Zhuravleva, I.K. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2015)
Доповідь на Всеукраїнській науково-практичній конференції «Бібліотеки ВНЗ України у процесі імплементації Закону «Про вищу освіту» та інформатизації суспільства».16-19 червня 2015 р. м. Івано-Франківськ.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Kharkov National University; library; история библиотек; Харьковский университет; Kharkov University; Центральная научная библиотека; история библиотек; історія бібліотек; читач; library innovation; бібліотека