Операційний менеджмент : методичні рекомендації до виконання та оформлення курсової роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] - Пєнська, Ірина Олександрівна; Чужданова, Марія Василівна; Chuzhdanova, Mariia; Pyenska, Iryna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Менеджмент» і спрямовані на організацію та якісне виконання курсової роботи з дисципліни «Операційний менеджмент». У виданні подано вимоги до вибору теми, структури та змісту роботи, правила оформлення відповідно до стандартів, критерії оцінювання та перелік рекомендованих тем. Значну увагу приділено питанням академічної доброчесності, використанню наукових джерел, методам дослідження й аналітичного опрацювання матеріалу на прикладі підприємств та організацій. Рекомендації допомагають сформувати вміння застосовувати теоретичні знання, розробляти практичні пропозиції щодо оптимізації операційної діяльності та захищати отримані результати.

The methodological guidelines are intended for bachelor’s degree students majoring in “Management” and aim to support the organization and successful completion of a term paper in the discipline “Operations Management.” The publication outlines requirements for topic selection, structure and content of the paper, formatting rules according to academic standards, assessment criteria, and a list of suggested topics. Considerable attention is devoted to issues of academic integrity, the use of scholarly sources, and research methods for analyzing material based on enterprises and organizations. The guidelines help students apply theoretical knowledge, develop practical recommendations for optimizing operational activities, and present their results effectively during the defense.
Operations management : instructions for preparing and formatting a student research paper [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; операційний менеджмент; курсова робота; методичні рекомендації; менеджмент; структура дослідження; академічна доброчесність; оцінювання; оптимізація процесів; підприємство; operations management; term paper; methodological guidelines; management; research structure; academic integrity; assessment; process optimization; enterprise