Дослідження та удосконалення організації міжнародної виставкової діяльності - Бойко, Ольга Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі розглянуті питання визначення поняття і загальних характеристик міжнародної виставкової діяльності; узагальнення практики вибору виставкового заходу та підготовки до нього підприємства; надання характеристики підприємства, на базі якого здійснюється дослідження, та асортименту його продукції; аналіз попереднього досвіду участі компанії у міжнародних виставкових подіях; обґрунтування вибору найбільш ефективних міжнародних виставкових заходів для підприємства, розробка профілю учасника тощо.Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкта дослідження – посилення міжнародної виставкової діяльності українських підприємств, розвиток food-індустрія України, організація міжнародних виставкових заходів в Україні та поза її межами.
Керівник: Кудінова Марина Михайлівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; виставки; ярмарки; міжнародна виставкова діяльність; виставкова галузь; food-індустрія України