Агрохімія : навчально-методичний посібник [Електронний ресурс] - Гололобова, Олена Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Навчально-методичний посібник нормативної дисципліни «Агрохімія» містить робочу програму навчальної дисципліни, методичні рекомендації для виконання практичних, самостійних робіт, приклади завдань семестрових екзаменів тощо. Навчальне видання складене до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів за спеціальністю Н1 «Агрономія».
Agrochemistry : teaching and methodological manual [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати у локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; NATURAL SCIENCES::Earth sciences::Endogenous earth sciences::Solid earth physics; агрохімія; підготовка студентів; стале землеробство; агрохімічне забезпечення